La Praline -tryffelit

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Hyödynnä etu: ostaessasi vähintään 2 rasiaa La Praline -tryffeleitä, saat rasiat tarjoushintaan 8 € kpl (norm. 8.50 €). Rasioiden ei tarvitse olla samaa makua.


La Praline – maailman paras suklaatryffeli

Tallipihan Suklaapuodin suosituin tuoteryhmä (pakatuista tuotteista) on jo pitkään ollut La Pralinen suussasulavat tryffelit. Näin on itse asiassa ollut jo noin kymmenen vuotta, joten mikäli et ole vielä testannut näitä maailman parhaita suklaatryffeleitä, tee se nyt! Varoitus: saatat jäädä koukkuun!

Tryffeleistä suosituin maku on ehdottomasti merisuola. Merisuolatryffeli koukutti aikoinaan Suklaasisko Ullan, joka aina ennen oli ajatellut, että hän ei pidä tryffelisuklaasta. Kerran hän päätyi testaamaan tätä La Pralinen suosituinta tryffelimakua ja oli myyty ensipuraisusta lähtien.

Merisuolan lisäksi valikoimistamme löytyy monta muuta ihanaa tryffelimakua. Kokeile esimerkiksi aitoa vadelmaa sisältävää vadelmatryffeliä, mukavasti lämmittävää chilitryffeliä tai lapsuuden nostalgiset makumuistot herättävää päärynätryffeliä. Oikeastaan voit vaikka valita tryffelimaun silmät kiinni: kaikki ovat täydellisiä omalla tavallaan.

La Praline – pieni perheyritys Ruotsista

La Praline on perheyritys, joka valmistaa ranskalaistyylisiä suklaatryffeleitä Ruotsissa Boråsissa Göteborgin lähettyvillä. Kaikki alkoi vuonna 2001, kun Katharina ja Jean-Claude avasivat pienen suklaakaupan Göteborgin kaupungissa. Ensimmäisen vuosikymmenen he myivät suklaata eri eurooppalaisilta suklaavalmistajilta, mutta takaraivossa kyti koko ajan idea valmistaa omia suussasulavia kaakaojauheella päällystetty tryffeleitä.

Lopulta pariskunnan haave toteutui. Vuonna 2011 he löysivät sopivat tilat tuotteiden valmistukseen ja oma tuotanto nytkähti käyntiin. Ei mennyt aikaakaan, kun suklaatryffeleitä myytiin läpi Ruotsin. Nopeasti La Pralinesta tuli Ruotsin johtava tryffelivalmistaja, jolla oli lukuisia erilaisia herkullisia tryffelimakuja.

Tällä hetkellä La Pralinen suklaatryffeleitä myydään monessa Euroopan maassa. Me täällä Suklaapuodissa olemme ylpeitä Suomen maahantuojia näille superherkuille.