Täydellinen chilisuklaa on löytynyt!
Etsitkö herkullista chilisuklaata, joka lämmittää mukavasti, mutta ei saa syöksemään lieskoja? Testaa ihmeessä La Praline Chilitryffeli. Kun laitat tryffelin suuhun, pinnalla oleva kaakaojauhekuorrute sulaa ihanasti suussa. Ensin et välttämättä huomaa chilin makua, mutta odota hetki. Lempeän lämmin potku iskee mukavasti kuin kuuman saunan ensimmäiset löylyt. Tämä herkku on vakuuttanut monet suklaapuotilaiset, jotka ovat aiemmin ajatelleet, että eivät ole chilisuklaan ystäviä. Tryffeli on lisäksi gluteeniton ja valmistettu ilman lisättyä pähkinää. Eihän tähän voi olla ihastumatta.
Voit valita melkein silmät kiinni minkä tahansa näistä herkullisista La Praline -mauista. Löydät nämä kaikki meiltä Tallipihan Suklaapuodista:
- merisuola
- kermatoffee
- kaakaopapurouhe
- minttu
- appelsiini
- mokka
- vadelma
- päärynä
- chili
- passion
Suussasulava suklaatryffeli on pyöritelty kaakaojauheessa. Rasiassa on 200 grammaa, eli noin 20-22 tryffeliä. Säilytä kuivassa ja viileässä. Valmistettu Ruotsissa. Valmistaja La Praline Scandinavia AB.
Suklaapuodin Ulla kieltäytyi pitkään maistamasta tryffeliä
Kyllä, luit oikein. La Pralinen edustaja lähestyi Formex-messuilla vuonna 2012 Suklaapuodin toista omistajaa Ullaa ja yritti saada tätä maistamaan näitä tryffeleitä. Yhtä sinnikkäästi Ulla kieltäytyi, sillä hän oli sitä mieltä, että hän ei tykännyt tryffelisuklaasta. Edustaja pakotti (Ullan mukaan melkein jalkaa polkemalla) maistamaan tuotetta. Ulla päätti kokeilla ja herkku teki välittömästi mielettömän vaikutuksen. Tallipihan Suklaapuoti alkoi tuoda maahan La Pralinen tryffeleitä, ja niistä tuli heti samana vuonna puodin myydyin pakattu tuote. Valikoimiin tuli aluksi 6 makua, ja vähitellen valikoima on kasvanut käsittämään 9 pysyvää makua sekä kaksi joulusesonkimakua, piparin ja inkiväärin.
La Praline – pieni perheyritys Ruotsista
La Praline on pieni perheyritys, joka valmistaa ainoana Pohjoismaissa ranskalaistyylisiä suklaatryffeleitä. Yritys sijaitsee Ruotsin Boråsissa. Kaikki alkoi vuonna 2001, kun Katharina ja Jean-Claude avasivat pienen suklaakaupan Göteborgissa. Ensimmäiset kymmenen vuotta he myivät laatusuklaita eri eurooppalaisilta suklaavalmistajilta, mutta takaraivossa kyti koko ajan idea valmistaa omia kaakaojauheella päällystetty tryffeleitä.
Vei vuosikymmenen, kunnes pariskunnan haave toteutui. Vuonna 2011 he löysivät sopivat tilat tuotteiden valmistukseen ja oma tuotanto nytkähti käyntiin. Ei mennyt aikaakaan, kun suussasulavia suklaatryffeleitä myytiin läpi Ruotsin. Nopeasti heistä tuli Ruotsin johtava tryffelivalmistaja, jolla oli lukuisia erilaisia herkullisia tryffelimakuja, kuten caramel, chili ja merisuola.
Tällä hetkellä La Pralinen täydellisiä suklaatryffeleitä myydään monessa Euroopan maassa. Me täällä Suklaapuodissa olemme ylpeitä Suomen maahantuojia näille superherkuille.
Tutustu muihin La Pralinen makuihin täällä.