Suklaalevyt

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Tästä osiosta löydät valikoimamme suosituimmat suklaalevyt. Kokeile esimerkiksi Venchin laadukkaita pähkinäsuklaita, Malmön ja Pralinhusetin gluteenittomia suklaalevyjä tai supersuosikkia NelleUllan caramel-suolasuklaalevyä!


Herkulliset suklaalevyt Tallipihan Suklaapuodista

Tallipihan Suklaapuodin levyvalikoimasta löydät taatusti jokaiselle jotakin. Vai miltä kuulostaisi kuoharilevyä herkkuhifistelijälle, maidotonta/laktoositonta, gluteenitonta ja pähkinätöntä suklaata erikoisruokavaliota noudattavalle tai suosittua merisuola-caramel-levyä klassisten makujen ystävälle? No kyllä meille puotilaisille ainakin maistuisi :D. Tällä sivulla näet valikoimamme suosituimmat suklaalevyt – lisää valikoimaa löytyy Tallipihan puodistamme Tampereelta!

Venchi – pähkinäiset premium-suklaalevyt

Italialaisen Venchin tarina ulottuu peräti vuoteen 1878, kun vain parikymppinen Silviano Venchi alkoi valmistaa suklaata Turinissa. Venchi on erikoistunut laadukkaaseen suklaaseen, jonka kruunaavat Pienmonten alueen hassel- ja pistaasipähkinät. Kokeile valikoimamme taivaallisia pistaasilevyjä, jotka ovat monen suklaapuotilaisen suosikkeja (vähän sellaisia tietäjät tietävät -osastoa).

Erikoisruokavalioihin sopiva Malmö

Ruotsista Malmön kaupungista tuleva Malmö Chokladfabrik on kuulunut puotimme valikoimaan jo usean vuoden ajan. Malmön suklaat ovat täysin gluteenittomia, pähkinättömiä, kananmunattomia, soijattomia sekä pitkälti luomua ja reilua kauppaa. Valikoimissa on myös maidottomia suklaalevyjä, jotka sopivat niin vegaanista kuin laktoositonta suklaata etsiville. Maidotonta ja gluteenitonta suklaata löydät myös toiselta valikoimiimme kuuluvalta suklaanvalmistajalta, Pralinhusetilta.

Laadukkaat NelleUllan suklaalevyt

Mikäli rakastat pohjoismaisten marjojen makua yhdistettynä laadukkaaseen suklaaseen, kokeile Latvian Riiasta tulevia NelleUllan käsintehtyjä levyjä. NelleUllan valikoimiin kuuluu myös yksi puotimme suosituimmista suklaalevyistä, caramel-suolalaalevy ja ihanasti suussa pirskahteleva kuohuviinilevy, joka on ollut suosittu lahjaidea esimerkiksi ylioppilaalle, valmistuvalle tai hääparille. Tämä luksussuklaalevy sisältää aitoa syötävää lehtikultaa!

Tässä muutamia poimintoja valikoimastamme. Verkkokaupan lisäksi herkullisia suklaalevyjä on saatavilla puodeiltamme Tampereen Tallipihalta ja Kauppahallista. Tallipihan puodin irtovitriinistä voit valita painon mukaan supersuosittuja Kultasuklaan kotimaisia käsintehtyjä suklaalevyjä. Valikoimissamme on myös oululaisen Chocosomnian sekä ylöjärveläisen Suojärven Suklaatilan suklaalevyjä.