Puodit

Suklaapuodit Tampereen Tallipihalla ja Kauppahallissa

Tallipiha

Kuninkaankatu 4, 33210 Tampere

Tallipiha on vanha ajurikortteli, jonka kauniissa puutaloissa pitää majaansa suklaakauppamme lisäksi monta ihanaa puotia ja nostalginen kahvila.

Lue lisää Tallipihasta!

Tallipihan puodistamme löydät koko kattavan herkkuvalikoimamme. Tallipiha on avoinna ympäri vuoden, yleensä 7 päivää viikossa.

Puh. 040 180 7994

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Laita navigaattoriin osoitteeksi Kuninkaankatu 4, Tampere. Tallipihalla on muutama kiekollinen 60 minuutin pysäköintipaikka asiakkaille ja yksi inva-paikka. Lisää maksullisia pysäköintipaikkoja löytyy viereisten katujen varsilta sekä P-Plevna-parkkihallista osoitteesta Polttimonkatu 5.

Esteettömyys

Suklaapuotiin pääsee luiskaa pitkin. 

Suklaapuoti palvelee Tallipihalla

ark 11–18
la–su klo 11–16

Palvelemme ympäri vuoden pääsääntöisesti 7 päivää viikossa,

mutta puoti suljettuna:

  • juhannusaatto ja -päivä
  • 24.-26.12. joulu

Tampereen Kauppahalli

Hämeenkatu 19, 33200 Tampere

Tampereen kauppahalli on Pohjoismaiden suurin kauppahalli. Halli avattiin vuonna 1901, ja siitä lähtien herkkusuut ovat löytäneet tiensä hallin monipuolisen tarjonnan äärelle.

Tallipihan Suklaapuoti avasi idyllisen myymälänsä Kauppahallissa lokakuussa 2020. Kauppahallin puoti on Tallipihan ”pikkusisko”, ja sen valikoima on tiivistetympi kuin Tallipihalla.

Puh. 040 181 2363

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Tampereen kauppahalli sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 19, Tampere. Lähin parkkitalo sijaitsee Sokoksen tavaratalossa, jonka katutasosta on suora kulkuyhteys kauppahalliin. Sokokseen parkkihalliin ajetaan Hallituskadun puolelta.

Suklaapuoti palvelee Kauppahallissa

ma-pe 10–18
la 9–16
su suljettu

pyhäpäivinä pääsääntöisesti suljettu