Suklaapatukat

Näytetään kaikki 10 tulosta

Nappaa suklaapatukka, jos kaipaat jotain pientä hyvää. Tai toinen. Tai ota vielä kolmas. Kuka näitä nyt laskee. 😁 Tästä osiosta löydät suosituimpia suklaapatukoita muun muassa Café Tasselta ja Malmö Chokladfabrikenilta.


Suklaapatukat – pieni koko, iso maku!

Tallipihan Suklaapuodin suklaapatukat sopivat käytännössä joka hetkeen. Kaipaatko jotakin pientä hyvää hetkelliseen herkkuhimoon? Etsitkö piristävää lahjaa, jonka sujauttaa vaikka vain kirjekuoreen? Vai tekeekö mielesi vain muutama puraisu suklaata iltapäiväkahvin kanssa? Näistä suklaapatukoista löytyy jokaiselle jotakin!

Café Tasse – erimakuisia suklaapatukoita Belgiasta

Älä anna nimen hämätä – Café Tassen kaikki tuotteet eivät maistu kahville, vaan valikoimasta löytyy muun muassa suola-caramellia, pistaasia, passionhedelmää tai nougat-keksimurua. Tuotteiden takana on belgialainen perheyritys, joka keskittyy työstämään laadukkaista aineksista taidolla ja perinteikkäällä osaamisella herkullisia suklaatuotteita. Jos siis laadukas belgialainen suklaa on sinun juttusi, kokeile ehdottomasti näitä!

Erikoisruokavalioihin sopiva Malmö

Ruotsista Malmön kaupungista tuleva Malmö Chokladfabrik on kuulunut puotimme valikoimaan jo usean vuoden ajan. Malmön suklaat ovat täysin gluteenittomia, pähkinättömiä, kananmunattomia, soijattomia sekä pitkälti luomua ja reilua kauppaa. Suklaapatukoista kannattaa ehdottomasti testata polkkakarkilta maistuva vegaaninen suklaapatukka, joka sopii loistavasti myös lasten makuun.

Venchi – juhlista elämän huippuhetkiä

Tallipihan Suklaapuodin valikoimiin kuuluvat myös italialaisen premium-suklaavalmistaja Venchin suklaacubat. Makuina pistaasi tai karamellisoitu hasselpähkinä. Kumman tahansa näistä gluteenittomista suklaista valitset, et tule pettymään.

Verkkokaupan lisäksi erilaisia suklaapatukoita on saatavilla puodeiltamme Tampereen Tallipihalta ja Kauppahallista. Tallipihan puodilla kannattaa testata kotimainen suklaapatukka Kultasuklaalta: procecco-maitosuklaapatukka on juuri niin hyvää kuin se kuulostaakin!