Tietoa meistä

Taivaallista suklaata

Tallipihan Suklaapuoti on upea herkkutaivas Tampereen Tallipihalla, kauppahallissa ja verkossa. Tavoitteenamme on olla Suomen elämyksellisin suklaakauppa, joka tarjoaa unohtumattomia herkkuhetkiä kaikille suklaannälkäisille – eli toivottavasti juuri sinulle!

Katso kaikki tuotteet

Mistä kaikki sai alkunsa?

Tallipihan Suklaapuodin takana ahertavat Suklaasiskot Ulla ja Hanne. Ulla perusti suklaapuodin Finlaysonin alueella sijaitsevalle Tallipihalle  vuonna 2010, ja muutamaa vuotta myöhemmin Hanne hyppäsi mukaan toimintaan. 

Vuosien varrella joukkomme on kasvanut ammattitaitoisella henkilökunnalla, joka on mukana luomassa asiakkaillemme suklaaelämyksiä vuoden jokaisena päivänä.

Lue koko tarina
Tervetuloa Suomen upeimpaan suklaapuotiin! Meiltä löydät huiman valikoiman suklaata, salmiakkia, fudgeja ja makeisia eurooppalaisilta huippuvalmistajilta. Valikoimissamme on myös kotimaisia käsintehtyjä herkkuja. 

Kaikki lähtee hyvästä suklaasta

Suklaa on täydellinen arjen piristäjä ja juhlahetkien kruunaaja. Emme itse asiassa keksi tilannetta, johon suklaa ei sopisi! Niinpä me suklaapuotilaiset haluamme tarjota sinulle monipuolisen kattauksen laadukkaita, huolella valikoituja tuotteita. 

Valikoimastamme löydät herkkuja jopa 40 eri valmistajalta: sekä eurooppalaisten huippuvalmistajien tuotteita että kotimaisia käsintehtyjä suklaita. 

Suklaan lisäksi valikoimaamme kuuluu runsaasti erilaisia salmiakkeja, lakritseja, toffeita, fudgeja, makeisia, kahvia, teetä, kaakaota sekä vaihtuvia sesonkituotteita.

Kaikki tuotteet

Lämmin palvelu on meille kunnia-asia

Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakaspalvelua suurella sydämellä. Lämpö, ystävällisyys, asiantuntevuus – niihin pyrimme kaikessa tekemisessämme. Paras palaute onkin se, että monet asiakkaat kertovat käyvänsä meillä yhä uudestaan jopa satojen kilometrien päästä.

Kaikki henkilökuntamme jäsenet ovat varsinaisia herkkusuita, ja he antavat mielellään makuusi sopivia suosituksia tai neuvovat erikoisruokavalioille sopivat tuotteet

Saat meiltä myös runsaasti lahjaideoita, olipa kyseessä sitten syntymäpäivämuistaminen tai liikelahja yrityksen yhteistyökumppaneille.

Laita viestiä, soita tai tule käymään. Me olemme paikalla sinua varten!

 

Ota yhteyttä

Koe ainutlaatuinen tunnelma

Pääpaikkamme sijaitsee Tampereen idyllisellä Tallipihalla. Heti, kun astut puotiin sisään, tunnet nenässäsi suklaan tuoksun ja näet edessäsi satojen tuotteiden valikoiman. Tunnelma on kuin vanhan ajan suloisessa karkkikaupassa.

Toinen puotimme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa historiallisessa Tampereen kauppahallissa. Yli 120-vuotiaasta hallista löydät valikoimamme suosituimmat helmet sekä tietenkin Tallipihan tapaan upean irtovitriinin.

Jos et pääse paikan päälle, sukella suussasulavaan valikoimaamme netissä. Voit tilata herkkuja kätevästi itsellesi tai lahjaksi jopa suoraan kotiovelle. 

Siirry verkkokauppaan