Varaa elämyksellinen suklaamaistelu Tallipihan Suklaapuodista

Meillä on kivoja uutisia! Vuosia sitten Suklaapuodin Ulla järjesti erilaisille ryhmille hauskoja leikkimielisiä suklaamaistelukisailuja, joista sekä Ulla itse että asiakkaat nauttivat hurjan paljon. Noh, sitten tuli korona ja maistelut jäivät tauolle. Koko homma vähitellen unohtui kaikkien kiireiden keskellä, kunnes tänä keväänä päätimme polkaista maistelut vähitellen käyntiin. Ulla piti ensimmäiset maistelut toukokuussa, ja voi että, miten Ullaa jännitti! Kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hyvin, ja nyt haluamme muistuttaa, että maisteluita voi taas varata.

Suklaapuodin suklaamaistelu on siitä erityinen, että se toteutetaan silmät suljettuna eli sokkomaisteluna! Tämä tekee makujen arvaamisesta monta astetta haastavampaa, kun suklaan väriä, päällä olevia marjahippuja tai täytettä ei näe. Makujen arvuuttelun ja maistelun lomassa osallistujat pääsevät vastaamaan myös suklaata koskeviin tietokilpailukysymyksiin. Kyseessä ei ole mikään hampaat irvessä tehtävä tenttaus, vaan koko elämys on meidän suklaapuotilaisten tyylille sopivasti rento ja leikkimielinen.

Jos olet siis suuntaamassa Tampereelle kaveri-, polttari-, tai vaikkapa tyky-porukan kanssa, suklaamaistelu voisi olla loistava ohjelmanumero päiväänne.

Mitä suklaamaistelu sisältää?

Suklaamaistelu sisältää kaksi maistelukierrosta. Maistelun aikana testataan 6 erilaista suklaata. Ensimmäinen kierros on sokkomaistelukierros, jonka aikana kukin osallistuja arvuuttelee makuja. Toisella kierroksella paljastetaan maut (eli maistellaan uudelleen samat suklaat), jolloin puodissa usein kaikuu naurunremakka, kun osallistujat huomaavat, miten pieleen jotkut maut on arvattu. Maistelun lopuksi ryhmän paras palkitaan Suklaapuodin herkkupalkinnolla.

Suklaamaisteluun mahtuu 6–12 henkeä, ja maistelu on tilattava vähintään 4 arkipäivää ennen. Puodin pienestä tilasta johtuen maistelu pystytään järjestämään ainoastaan aukioloaikojen ulkopuolella eli puodin mentyä kiinni. Lisäksi emme valitettavasti pysty järjestämään maisteluita heinäkuussa kesälomien vuoksi emmekä marraskuun puolivälin ja joulun välisenä aikana kiireisen joulusesongin vuoksi. Muina aikoina maisteluita voi varata ottamalla yhteyttä Ullaan joko puhelimitse 040 568 1797 tai sähköpostilla puoti@suklaapuoti.fi.

Ja jos haluaisit järjestää suklaamaistelun omissa tiloissasi vaikkapa henkilökunnan virkistyspäivänä tai pikkujoulunumerona, tämä onnistuu myös. Ota yhteyttä Ullaan, niin teemme sinulle mielellään tarjouksen.

Suklaamaistelu ja allergiat

Suklaamaistelu Tallipihan Suklaapuoti

Maistelun kaikki suklaat sisältävät maitoa ja soijaa ja joissakin maisteltavissa suklaissa saattaa olla kananmunaa. Maistelun suklaat eivät sisällä lisättyä gluteenia tai pähkinää, mutta saattavat sisältää jäämiä sekä gluteenista ja pähkinästä.

Mikäli maistelija haluaa laktoosittoman vaihtoehdon, tämä onnistuu kyllä. Tällöin kyseisen maistelijan suklaat ovat tummasuklaapohjaisia ja eri suklaita kuin muilla.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää maistelun allergeeneista ja mahdollisista muista erikoisruokavalioista, ole rohkeasti yhteydessä – me autamme mielellämme.

Jos kiinnostuit Tallipihan Suklaapuodin sokkosuklaamaistelusta, käy lukemassa lisää maistelun hinnasta ja muista yksityiskohdista täältä.

Artikkelin kuvat ovat ihanan hovikuvaajamme Eveliina Lehtiniemen (eveliinavisuals) käsialaa.