Suklaapuoti Helsingissä! – Tule moikkaamaan meitä huhtikuussa messuilla 🤩

⭐ Hei, aivan ihania uutisia – itse asiassa ihan kaksin kappalein! ⭐ Jos olet ihastunut Suklaapuodin herkkuihin Tampereen-visiitilläsi, mutta asut Helsingissä etkä jostain syystä pääse muuttamaan Tampereelle ihan vain suklaan takia 😁, ei huolta. Suklaapuoti nimittäin vierailee Helsingissä kaksilla eri messuilla. Jos mielit ihania irtokonvehteja tai muita herkkuja, tule siis moikkaamaan meitä Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla tai Ruokamessuilla. Tai hei, tule vaikka molempiin!

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monia teitä näissä tapahtumissa. Lukaise lisäinfoa vielä alta.

Suklaapuoti Helsingissä Jäätelö- ja Suklaakarnevaaleilla

Siis tämä Kaapelitehtaan täyttävä tapahtuma on jokaisen herkkusuun unelma! Saman katon alle kerääntyvät kahvi-, suklaa- ja jäätelöyritykset, joiden tuotteita pääset maistelemaan ja tietenkin ostamaan kotiin vietäväksi. Suklaapuoti on ollut mukana tapahtumassa jo useamman vuoden ajan, emmekä jäisi nyt pois mistään hinnasta. Kannattaa muuten hankkia liput haluamalleen ajankohdalle jo hyvissä ajoin, sillä viime vuonna tapahtuma oli loppuunmyyty jo ennakkoon.

Aiempina vuosina muuten Suklaapuodin suosikkituote merisuolatryffeli on palkittu tapahtumassa Vuoden suklaa -palkinnolla. Ensimmäisen sijan tryffeli voitti vuonna 2018 ja toisen sijan vuonna 2020. Voisimme melko vahvasti jo tässä vaiheessa sanoa, että kyseisestä herkusta tulee olemaan maistiaisia myös tänä vuonna!

Ajankohta: 19.-21.4.2024

Paikka: Kaapelitehdas, Helsinki

Lue lisää: https://www.carnivals.fi/

Suklaapuoti Ruoka 2024 -messuilla

En tiedä, haukkasimmeko nyt liian ison palan kakkua (tai siis suklaata) 😅, mutta samana viikonloppuna osallistumme toisillekin messuille ihka ensimmäistä kertaa. Olemme tänä vuonna mukana myös Messukeskuksessa järjestettävillä Ruokamessuilla. Nämä messut kokoavat yhteen kaikki ruoasta, juomasta, viinistä ja keittiötuotteista kiinnostuneet – ja totta kai suklaa sopii tähän joukkoon vallan mainiosti!

Samalla messulipulla pääsee myös muuten Lapsimessuille ja Lemmikkimessuille, joten tästä tulee varsin kiva kombo messukävijöille.

Ajankohta: 19.–21.4.2024

pe klo 10-20, la klo 10-20 ja su 10-17

Paikka: Helsingin Messukeskus

Lisätietoja: https://ruokamessut.messukeskus.com/

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monia teistä messuilla! 🤩 Ja hei, käy lukemassa aiemmasta postauksesta, millaisissa tapahtumissa vierailimme viime syksynä pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *