Tule tapaamaan suklaapuotilaisia messuille

Meille suklaapuotilaisille syksy on kiireistä aikaa ainakin kahdesta syystä. Ensinnäkin kulisseissa käy jo kova tohina, kun tonttupaja pakkailee ahkerasti joulutuotteita ja kokoaa liikelahjatilauksia (miten jouluun on enää noin pari kuukautta?!). Toiseksi syksyisin Tallipihan Suklaapuodin herkut löytävät tiensä parille kiinnostavalle messulle. Messupäivät ovat meille aina pienimuotoinen rutistus. Päivät ovat usein pitkiä ja kiireisiä, mutta onneksi hirmuisen hauskoja. On kiva tavata asiakkaita toisista kaupungeista ja kertoa pienestä Suklaapuodista sellaisille, jotka eivät ole paikasta tai koko Tallipihan alueesta koskaan kuulleet.

Myös tänä vuonna löydät Suklaapuodin parilta eri messuilta, joten helsinkiläiset hoi, laittakaa seuraavat päivät kalentereihinne. Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni teistä messuilla!

Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit 21.–22.10.2023

Tallipihan Suklaapuoti messut

Vaikka me tietenkin rakastamme suklaata, olemme myös intohimoisia lakritsin ja salmiakin ystäviä. Puodistamme Tampereelta löytyykin valtava määrä erilaisia lakuja ja salmiakkeja, esimerkiksi suosittuja Klepper & Klepperin maailman parhaaksi tituleerattuja salmiakkeja. Niinpä päätimme lähteä ensimmäistä kertaa mukaan Helsingin Wanhassa Satamassa järjestettäville Lakritsi- ja salmiakkifestivaaleille. Tapahtumassa pääset herkuttelemaan salmiakki- ja lakritsimaistiaisilla, oppimaan lisää tuosta ”mustasta kullasta” ja löytämään toivottavasti uusia suosikkeja. Tallipihan Suklaapuodin lisäksi tapahtumassa on mukana monia tuttuja kotimaisia salmiakin ja lakritsin valmistajia, kuten Namitupa, Kouvolan lakritsi ja Makeistamo sekä muutamia ulkomaalaisia lakritsiyrityksiä, kuten ruotsalaiset Lakritsfabriken ja Haupt Lakrits.

Ajankohta: La 21.10 klo 10–18 ja su 22.10. klo 10–16

Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki

Lue lisää: https://lakritsifestivaalit.fi/

Viini & Ruoka 26.-29.10.2023

Ehdottomasti koko vuoden isoimmat ja suurimmat messut meille ovat Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät Viini & Ruoka -messut. Tapahtuma on todella kiva myös kävijän kannalta, sillä samalla lipulla pääsee myös Helsingin kirjamessuille. Mikäs sen parempaa kuin hyvä ruoka ja juoma ja kylkeen vielä otteessaan pitävä kirja.

Messuilla kävijät pääsevät osallistumaan muun muassa viinitastingeihin, seuraamaan vuoden kokki ja vuoden tarjoilija -kilpailuja, nauttimaan kulinaristisista elämyksistä ja seuraamaan näytöskeittiön ohjelmaa. Ainakin edellisinä vuosina Suklaapuodin osastolla on myös käynyt oikein kunnon kuhina, kun messukävijät ovat päässeet tekemään ostoksia meidän aikas valtaisan irtokonvehtivitriinin valikoimista.

Ajankohta:

Torstai 26.10.2023 klo 12–20
Perjantai 27.10.2023 klo 12–21
Lauantai 28.10.2023 klo 10–21
Sunnuntai 29.10.2023 klo 10–18

Paikka: Helsingin messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Lue lisää: https://viiniruoka.fi/

Olisi tosi kiva moikata mahdollisimman montaa teistä Helsingissä! Nähdään messuilla!