Liikelahja yrityksen henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille – suklaa on täydellinen lahjaidea

Näyttävä konvehtirasia sopii erinomaisesti liikelahjaksi

Vuoden kääntyessä kohti loppuaan monessa yrityksessä pohditaan, miten sidosryhmiä tulisi muistaa ja millainen olisi hyvä liikelahja. Onnistunut liikelahja on parhaimmillaan osoitus arvostuksesta, keino erottua joukosta ja tapa jäädä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden mieleen positiivisella tavalla. Useissa yrityksissä on myös tapana kiittää henkilöstöä kuluneesta vuodesta pienellä muistamisella. Herkkulahjasta riittää iloa koko perheelle.

Tämä iso liikelahjasetti ilahduttaa koko perhettä

Tallipihan Suklaapuodin upeat tuotteet sopivat niin pieniin kuin isoihinkin muistamisiin. Meillä on usean vuoden kokemus liikelahjojen suunnittelusta eri kokoisten yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Saat meiltä valmiita lahjaideoita, joissa huomioidaan käytettävissä oleva budjetti, yrityksenne toiveet sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat. Voimme halutessasi postittaa liikelahjat yhteistyökumppaneille tai voit noutaa valmiit lahjapakkaukset Tallipihan puodistamme.

Mikä on hyvä aika ryhtyä miettimään liikelahjaideoita? Jos suunnitelmissasi on muistaa sidosryhmiä nimenomaan loppuvuoden tai joulun tienoilla, suosittelemme ottamaan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse heti, kun tarve on selvillä. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä todennäköisimmin tilauslistallamme on vielä tilaa toteuttaa räätälöidymmätkin toiveet.

Liikelahja Tallipihan Suklaapuodista – tässä ideoita valikoimastamme

Suklaarasiat

Upea suklaarasia on loistava liikelahja
Tämän tyylinen 24 suklaakonvehdin rasia on liikelahja, joka jää mieleen. Vain nouto puodilta.

Valikoimastamme löytyy erikokoisia kannellisia ja ikkunallisia suklaarasioita, jotka täytämme toiveidesi mukaisilla irtokonvehdeilla. Ikkunallisia rasioita löytyy 8, 16, 24 ja 36 konvehdin koossa, ja ne soveltuvat vain noudettavaksi puodilta. Postitettavaksi suosittelemme kannellista 16 kappaleen konvehtirasiaa tai kauniita ballotinirasioita, jotka suljetaan näyttävällä rusetilla.

Kannellinen 16 kappaleen suklaarasia sopii lähetettäväksi postissa.
Kannellinen 16 konvehdin suklaarasia sopii lähetettäväksi postissa.

Valikoimastamme löytyy myös kiinteäsisältöisiä suklaarasioita, jotka ovat erinomaisia vaihtoehtoja liikelahjoiksi.

Joulukuviot
Rasia täytettynä jouluisilla suklaakuvioilla.

Liikelahjasetit

Kokoamme toiveidesi mukaisia räätälöityjä lahjasettejä, joihin voi valita monipuolisen valikoiman puodissamme myytäviä tuotteita. Voit koota lahjasettiin esimerkiksi suussa sulavia tryffeleitä, näyttäviä suklaalevyjä, herkullista salmiakkia tai pehmeää fudgea. Valikoimastamme löytyy lisäksi paikallisten paahtimoiden jauhamaa kahvia, laadukasta teetä ja belgialaista kaakaota. Pakkaamme lahjasetit Suklaapuodin logolla varustettuun tyylikkääseen paperikassiin, mikäli noudat lahjasetit Tallipihan puodilta. Postittaessa pakkaamme herkkusetit hyvin suojaavaan Suklaapuodin logolla varustettuun pakkauslaatikkoon.

Liikelahja salmiakki, ballotin, kotimainen suklaapipari
Lahjasetistä löytyy ballotinirasia täynnä irtokonvehteja, puotimme suosituin pakattu tuote merisuolatryffeli, herkullista salmiakkia ja suklaapäällysteisiä kotimaisia pipareita.
Liikelahjasetti
Tästä lahjasetistä löytyy Pirkanmaan Paahtimon kahvia, kotimaista piparifudgea, makeaa salmiakkia ja ballotinirasia täynnä suklaakonvehteja.

Selaa valmiita ideoita verkkokaupastamme

Verkkokauppamme valikoimasta löydät inspiraatiota ja lahjaideoita liikelahjoja varten. Suosittelemme erityisesti La Pralinen herkullisia tryffeleitä, supersuosittuja Klepper & Klepper -salmiakkeja sekä valmiita konvehtirasioita. Meiltä löytyy lisäksi herkkulahjakortteja, jolloin lahjansaaja pääsee itse valitsemaan mieluisensa tuotteet verkkokaupastamme. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, niin suunnitellaan yrityksellenne onnistuneet liikelahjat. Parhaiten liikelahjatiedusteluissa meidät tavoittaa sähköpostista myynti@suklaapuoti.fi sekä ottamalla suoraan yhteyttä Suklaasiskoihin Hanneen 040 557 4395 tai Ullaan 040 568 1797.

Kuvat: Eveliina Lehtiniemi / Eveliinavisuals