Etsinnässä lahja opettajalle tai päiväkodin henkilökunnalle? Lue nämä vinkit!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun moni haluaa kiittää koulun tai päiväkodin henkilökuntaa hyvin tehdystä työstä pienellä muistamisella. Mutta mikä ihme olisi hyvä lahja opettajalle tai varhaiskasvattajalle? 🤔 Mikä olisi sopivan pieni muistaminen ja kävisi sellaiselle, jonka henkilökohtaista makua ei niin hyvin tunne? Mikä sopisi naiselle ja miehelle, nuorelle ja vanhemmalle? Ei mitään turhaa tavaraa, mikä jää nurkkiin pyörimään… Muutama vuosi sitten suklaapuotilaiset pähkäilivät itse juuri näiden kysymysten kanssa, ja sen pohjalta päätettiin kehitellä jotain kivaa tähän itse. Ja suklaahan on täydellinen ratkaisu tähän(kin) ongelmaan! 😁

Tallipihan Suklaapuodilla käy joka kevät mukava kuhina, kun perheet etsivät sopivaa pientä kiitoslahjaa puodin valikoimasta. Valintaa helpottamaan kokosimme tämän postauksen, jossa löydät hyviä vinkkejä lahjan valintaan opettajalle, varhaiskasvattajalle, avustajalle valmentajalle tai vaikkapa työkaverille.

Kun haluat kiittää: herkulliset tryffelipussit

Suklaapuodin valikoimasta löytyy runsaasti eri tilanteisiin sopivia kiitospusseja, jotka sisältävät La Praline -suklaatryffeleitä. Kyseiset tryffelit ovat puotimme suosituin pakattu tuote, joten siinä mielessä ne ovat monen makuun istuva mieleinen lahja. Kiitospusseissa on noin 100 grammaa tryffeleitä. Paperipussin sisällä on vielä foliopussi, jonka sisällä tryffelit ovat. Foliopussin ansiosta tryffelit säilyvät mehevinä ja herkullisina pitkään. Tai siis kun pussin avaa ja ekan maistaa, emme takaa, että sen jälkeen tuote säilyy enää kovinkaan kauaa! 😁

La Pralinen tryffelit ovat gluteenittomia ja kananmunattomia. Niissä ei myöskään ole lisättyä pähkinää, mutta ne saattavat sisältää jäämiä pähkinöistä.

Tryffelipusseja löytyy usealla eri tekstillä. Suosituimmat tekstit ovat: ” Ope on lomansa ansainnut”, ”Kiitos hyvästä hoidosta” ja moneen tarpeeseen sopivat ”Kiitos, kiitos, kiitos”.

Lahja opettajalle tai päiväkodin henkilökunnalle: suloinen konvehtirasia

Tämäkin on ihana! Olemme koonneet pieniä konvehtirasioita, jotka sisältävät viisi herkullista konvehtia Suklaapuodin valikoimasta. Rasioita löytyy kahdella erilaisella tekstillä ”Kiitos Opelle” sekä ”Kiitos hyvästä hoidosta”. Tarran tekstin on taiteillut käsin kalligrafi Maire Haapimaa. Rasiat on suljettu kauniilla rusetilla.

Pieni suklaarasia on kiva pieni muistaminen, joka tarjoaa samalla kiinnostavan näytteen Suklaapuodin konvehtivalikoimasta. Olemme pyrkineet valitsemaan rasiaan eri makuisia konvehteja – marjaista, caramellia ja suosittua creme bruleeta – sekä niin maito-, valko- kuin tummasuklaatakin.

Muita pieniä lahjaideoita

Valikoimastamme löytyy myös muita pieniä kesäisiä lahjaideoita. Moni on ilahtunut maitosuklaisista iloisen värisistä nonparelliperhosista. Kevään ja kesän kiitoksiin istuu myös kivasti maitosuklaiset miniperhoset tai maitosuklaiset minisammakot. Moni on tykännyt antaa aitojen kukkien tilalla syötäviä kukkasia. Tähän tarpeeseen sopii hienosti maitosuklaiset suklaaruusut. Yhdessä pussissa on kuusi ruusua, mikä on sopiva määrä esimerkiksi pariin kahvittelukertaan.

Aikas kiva lahjaidea ovat myös tämän kevään uutuudet, muhkeat maitosuklaalevyt hauskoilla kohokuvioilla. Open voi lähettää kevätlaitumille jätski kourassa ja vaikkapa päiväkodin aikuisia voi ilahduttaa syötävällä kärpässienellä. Kelle tahansa sopii tietenkin suklaalevyllinen kukkasia tai sydämiä ja kuppikakkuja!

Kun et halua tehdä valintaa lahjansaajan puolesta, voit hankkia myös lahjakortin. Herkkulahjakorttia on ostettu paljon puodiltamme lahjaksi opettajalle tai varhaiskasvattajalle, ja nyt sen voi hankkia myös verkkokaupastamme. Huomioithan, että verkkokaupasta hankittu lahjakortti käy vain verkkokaupassamme.

Verkkokaupan lahjakortin voit lähettää saajalle kätevästi sähköisenä. Halutessasi voit myös tulostaa lahjakortin annettavaksi esimerkiksi kevätjuhlassa. Lahjakorttiin tulostuu koodi, jonka saaja voi lunastaa verkkokauppamme kassalla.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua. 💝 Mikäli kaipaat mitä tahansa apua lahjapulmissa, ole ihmeessä yhteydessä – autamme mielellämme!