Tiedossa häät, ylioppilasjuhlat tai vaikka baby showerit? Tilaa upeat suklaat elämän suuriin ja pieniin juhliin

Suklaakonvehdit ylioppilasjuhliin tarjoiltavaksi. Tilaa suklaat häihin ja juhliin. Hääsuklaat.

Oletko järjestämässä häitä, ylioppilas- tai rippijuhlia, baby showereita, tupaantuliaisia tai vaikkapa vain rentoja illanistujaisia ystävien kanssa? Tallipihan Suklaapuodin näyttävät irtokonvehdit ovat kahvipöydän kruunu ja loistava tarjottava, joka jää taatusti vieraiden mieleen. Meillä on useiden vuosien kokemus suklaatarjottavien suunnittelusta erikokoisiin juhliin. Konvehtivalikoimamme kattaa liki sata erilaista vaihtoehtoa, joten löydämme varmasti suklaat, jotka sopivat esimerkiksi juhlien väriteemaan tai vieraiden erikoisruokavalioihin. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kootaan yhdessä juuri sinun toiveidesi mukaiset tarjottavat!

Mitä ottaa huomioon, kun tilaat suklaata juhliin?

ylioppilasjuhla suklaa
Suklaapuodista löydät näyttävät tarjottavat juhlapöytään

Kun lähdet suunnittelemaan suklaatilausta juhlia varten, on hyvä olla mahdollisimman aikaisin liikkeellä, erityisesti jos juhlasi ajoittuvat kesä- tai joulusesongin ajaksi. Myös mitä isompi vierasmäärä teillä on, sitä aiemmin kannattaa tiedustella suklaita juhliin. Lisäksi jos haluat, että pakkaamme suklaat yksittäin esimerkiksi vieraille jaettaviksi hääkarkeiksi, on hyvä olla liikkeellä mahdollisimman aikaisin, jotta tilauskalenterissamme on hyvin tilaa. Suosittelemme, että olet yhteydessä viimeistään kuukautta ennen juhlia – mutta ei huolta, usein pystymme toteuttamaan juhlatilaukset lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Ennen tilausta on hyvä pohtia, onko juhlissa olemassa väriteemaa, jonka toivot toistuvan konvehtien värissä. Valikoimamme sisältää runsaasti punaisia, vaaleanpunaisia, keltaisia, vaaleita ja ruskeita konvehteja, mutta myös erikoisempia värejä, kuten sinistä, vihreää tai oranssia löytyy yksittäisiä vaihtoehtoja. Väriteemaa voidaan toistaa esimerkiksi myös yksittäispakattujen konvehtien ruseteissa. Valikoimastamme löytyy paljon erivärisiä rusettinauhoja tai voimme myös hyödyntää pakkauksessa asiakkaan itse toimittamaa nauhaa.

Lisäksi on hyvä miettiä, miten suklaat on tarkoitus laittaa tarjolle. Kahvipöytään tarjolle tulevat suklaat pakkaamme leivosrasioihin tai suoraan valmistajalta tuleviin pakkausrasioihin. Suosittelemme varaamaan 1–2 konvehtia / vieras / maku. Konvehtimme sopivat loistavasti myös kakun koristeiksi. Lisämaksusta voimme pakata konvehdit yksittäin tai pareittain läpinäkyvään sellofaanipussiin, joka suljetaan kauniilla rusetilla. Sellofaanipussiin saa halutessaan Suklaapuodin tarran. Moni haluaa myös muistaa esimerkiksi juhlien kaasoja tai bestmaneja omalla suklaarasialla, ja myös tähän meillä löytyy runsaasti upeita vaihtoehtoja.

Suklaa juhliin ja erikoisruokavaliot

Illanistujaiset suklaa
Suklaapuodin tuotteista saa koottua upeat tarjoilut myös illanistujaisiin. Kuva: Eveliina Lehtiniemi.

Suuri osa Suklaapuodissa myytävistä konvehdeista on valmistettu ilman pähkinää, mantelia, kananmunaa tai gluteenia, mutta ne saattavat sisältää pieniä määriä jäämiä kyseisistä allergeeneista. Kaikissa irtokonvehdeissa on käytetty soijaa tai soijalesitiiniä, mutta pakatuista tuotteista löytyy joitakin soijattomia vaihtoehtoja. Myös vegaanisista konvehdeista löytyy muutamia vaihtoehtoja. Halutessasi saat mukaan listauksen konvehtien sisältämistä allergeeneista.

Vieraiden erikoisruokavaliot on hyvä selvittää etukäteen, jotta voimme varata oikean määrän eri ruokavalioihin sopivia suklaita. Jos mahdolliset allergiat eivät ole tiedossa, suosittelemme valitsemaan suklaita, joissa ei ole lisättyä pähkinää tai mantelia. Mikäli allergiaystävällisiä konvehteja tulee juhliinne suuri määrä, suosittelemme ottamaan yhteyttä paria kuukautta ennen juhlia, jotta voimme tarvittaessa tilata valmistajalta riittävän määrän konvehteja. Omassa varastossamme meillä on vain rajallinen määrä kyseisiä suklaita.

Käytännön vinkkejä, kun tilaat suklaita juhliin

suklaa häät
Konvehdit ovat hääpöydän kruunu

Ennen juhlatilauksen tekemistä kannattaa tulla tutustumaan puodilla olevaan valikoimaan paikan päällä. Suosittelemme mielellämme toiveisiisi sopivia makuja ja voimme jo alustavasti varmistaa varastoltamme, että meillä on riittävä määrä niitä konvehteja, joita harkitset juhliisi. Voit tutkia valikoimaamme myös verkkokaupan avulla. Ennen tilausta moni haluaa ostaa pienen määrän konvehteja kotiin maisteltavaksi muiden juhlien järjestäjien kanssa. Tällöin suosittelemme ottamaan ylös konvehtien nimet (esimerkiksi kuva vitriinistä on hyvä idea) ja kotona halkaisemaan konvehdit, jolloin näet myös, miltä ne näyttävät sisältä.

Konvehtien nouto kannattaa tehdä mahdollisimman lähellä ennen juhlia. Puodillamme on ihanteellinen säilytyslämpötila suklaille (15–18 astetta), joten varsinkin kesällä suosittelemme noutamaan suklaat esimerkiksi vasta juhlia edeltävänä päivänä. Emme suosittele laittamaan suklaita jääkaappiin, sillä kylmyys saattaa harmaannuttaa suklaan pinnan.

Jos harkitset Tallipihan Suklaapuodin konvehteja juhliisi, olet lämpimästi tervetullut poikkeamaan puodilla ja kysymään lisää. Autamme sinua mielellämme! Voit myös laittaa meille kyselyä sähköpostilla osoitteeseen suklaapuoti@suklaapuoti.fi tai soittaa Suklaasisko Ullalle 040 568 1797.