ūüź•Tiput, puput, kanat ja lampaat valtasivat Suklaapuodin ‚Äď t√§ss√§ p√§√§si√§isen suosikkiherkut

Pääsiäinen suklaa Tallipihan suklaapuoti

Heipsist√§ taas! ūüĆľ P√§√§si√§inen on meille suklaapuotilaisille jokavuotinen piristysruiske, joka vy√∂rytt√§√§ kev√§√§n lopullisesti p√§√§lle. Viimeiset talven (eli joulun :D) rekvisiitat ja valot korjataan vihdoinkin pois ja tilalle tuodaan narsisseja, pajunkissoja ja muita p√§√§si√§isen koristuksia. Samalla varsinainen el√§intarha valtaa vitriinin, jonne pompsahtavat odotetut pupu-, tipu-, kana-, lammas- ja munakuppikakut. Paljon muutakin tapahtuu p√§√§si√§isen tienoilla, joten jatka lukemista! ūüĎÄ

P√§√§si√§inen ‚Äď katsasta n√§m√§ tapahtumat Tallipihalla

Pääsiäinen tallipihalla

Puodin arkea pirist√§v√§t normaalin p√§√§si√§issesongin lis√§ksi kaksi vilkasta tapahtumaa, jotka kannattaa ehdottomasti laittaa korvan taakse. Lauantaina 16.3. Tallipihalla vietet√§√§n Maalismarkkinoita klo 11‚Äď16. Piha t√§yttyy vierailevista k√§dentaitajia, jotka tuovat myyntiin ihania kev√§isi√§ tuotteita ja herkkuja.

Parin viikon p√§√§st√§ jatketaan Tallipihan Lankalauantain merkeiss√§ 30.3. klo 11‚Äď16. Tuolloin p√§√§see tekem√§√§n tuttavuutta ponien ja alpakoiden kanssa, askartelemaan p√§√§si√§ispajassa vaikkapa pupunkorvia sek√§ tietenkin ostelemaan kev√§isi√§ herkkuja.

Voit lukea tapahtumista lisää Tallipihan tapahtumasivulta.

Tallipihan Suklaapuoti

Tallipihan puoti avoinna pääsiäisenä normaalien aukioloaikojen mukaisesti:

  • ma-pe 11‚Äď18
  • la‚Äďsu 11‚Äď16

Kauppahallin puoti palvelee pääsiäisviikolla

  • ma‚Äďto 10‚Äď18
  • pitk√§n√§perjantaina suljettu
  • la 10‚Äď16
  • su suljettu
  • p√§√§si√§ismaanantaina suljettu

Pääsiäisen jälkeen kauppahalli palaa normaaleihin aukioloaikoihin

  • ark 10‚Äď18
  • la 10‚Äď16

Pääsiäisen suosikkiherkut verkkokaupan valikoimasta

Nonniin, t√§√§ll√§ meid√§n puotilaisten n√§pp√§insormet jo syyhy√§√§, kun haluamme ehdottomasti vinkata p√§√§si√§isen omista suosikeistamme. Ja niit√§h√§n riitt√§√§. ūüźį

söpö konvehtilajitelma

Ensimmäisenä kannattaa verkkokaupasta katsastaa kaksi pääsiäisen suosikkirasiaa. Ensimmäisenä söpö-suklaarasia, josta löytyvät ne kaikki suloiset pääsiäiskonvehdit, joita ilman ei pääsiäistä tule (ainakaan meille)! Toinen on hieman pienempi rasia, josta niin ikään paljastuu pääsiäisteemaisia suklaita, mutta tässä setissä on sekä täytteellisiä konvehteja että umpisuklaisia kuvioita.

suklaiset pääsiäiskuviot rasiassa

Sitten suklaamunapuolelta meiltä löytyy myös monta vinkkiä. Aikuiseen makuun täydelliset suklaamunaherkut ovat Marc de Champagne- ja cappuccinopallerot. Pussissa on ruskeita kahvinmakuisia suklaamunia ja keltaisia samppanjabrändin makuisia palleroita. Tämä tuote oli itse asiassa meillä alunperin vain pääsiäisen aikaan myynnissä, mutta asiakkaat kysyivät munia niin kiivaasti vielä pääsiäisen jälkeen, että lisäsimme nämä herkut ympärivuotiseen valikoimaamme.

Jos kaipaat kunnon s√§killist√§ suklaamunia, vilkaise muhkeaa liki puolen kilon painoista t√§ytemunapussia. T√§st√§ setist√§ l√∂yd√§t erilaisia tavallisista (ehk√§ hieman tyls√§hk√∂ist√§) perussuklaamunista kiinnostavampia makuja. Vai milt√§ kuulostaa sitruunajuustokakku, vadelmajuustokakku, banoffee, mocha caramel fudge…

täytemunasekoitus

Oivallisiksi koristemuniksi p√§√§si√§isleivontaan ovat osoittautuneet sokeripintaiset pienet suklaamunat. N√§m√§ ovat juuri sopivan kokoisia muffinssien, p√§√§si√§iskakun tai p√§√§si√§ispavlovan p√§√§lle. Hauska leivontaidea onkin tehd√§ marengista pieni√§ ”munapesi√§”, jotka sitten t√§ytt√§√§ kermalla, suklaatipukonvehdeilla ja noilla pienill√§ sokeripintaisilla suklaamunilla.

pienet suklaamunat

Tässä oli pieni raapaisu pääsiäisherkuista, mutta paaaaljon lisää löytyy sekä puodeiltamme Tallipihalta ja Tampereen kauppahallilta sekä verkkokaupastamme.

Toivottavasti n√§ist√§ vinkeist√§ oli hy√∂ty√§ olipa mietinn√§ss√§ p√§√§si√§isen ajan vierailu puodilla tai herkkujen hankkiminen verkosta. Koko p√§√§si√§isvalikoimaa p√§√§set selaamaan T√ĄST√Ą.

Ihanaa kev√§√§n odotusta meilt√§ Suklaapuodista! ‚ėÄÔłŹ