Mitä lahjaksi ystävälle? Hanki ystävänpäivän lahjat Tallipihan Suklaapuodista 💖

Ystävänpäivä suklaa lahjaidea

Helmikuu ja ystävänpäivä käynnistää meillä suklaapuodissa odotetun kevään sesonkien kierteen. Sekä puodeistamme että verkkokaupastamme löydät lukuisia ideoita ystävänpäivälahjaksi: räätälöityjä ja valmiiksi koottuja suklaarasioita, suloisia suklaakuvioita, suklaasydämiä, suosittuja suklaatryffeleitä, kaakaopommeja ja paljon, paljon muuta. Tähän postaukseen olemme koonneet vinkkejä suosituimmista ystävänpäiväherkuistamme, joten selaa eteenpäin!

Ystävänpäivä lähestyy – tässä suosituimmat lahjaideat

Verkkokauppaamme olemme koonneet saman kategorian alle suosituimpia ystävänpäivän tuotteita. Näistä löydät muun muassa 16 konvehdin LOVE -suklaarasian, suklaaruusuja, erilaisia suklaasydämiä, kotimaista vadelmanmakuista rakkaussalmiakkia sekä vaahtokarkeilla täytettyjä kaakaopommeja. Pääset selaamaan valikoimaa TÄSTÄ.

Ystävänpäivä suklaarasia

Lisäksi herkkujen ystäville voimme suositella kaikkien aikojen suosituimpia klassikkotuotteitamme. La Pralinen tryffelit ovat olleet jo liki vuosikymmenen ajan puotimme myydyimpiä tuotteita eivätkä syyttä! Testaa suosituinta makua, merisuolaa tai nappaa ystävänpäiväksi vaikkapa makea vadelma. Näiden tuotteiden kohdalla kokemuksen syvällä rintaäänellä suosittelemme ottamaan ainakin yhden rasian myös omaan herkutteluun, koska noh, kun maistat, niin tiedät kyllä, miksi.

Yksi kiva lahjaidea ovat supersuositut kaakaopommit. Jos et ole vielä kuullut tuotteesta, niin kaakaopommi asetetaan mukin pohjalle. Päälle kaadetaan kiehuvan kuumaa maitoa. Maito sulattaa pienen reiän suklaaseen ja vapauttaa pommin sisällä olevat vaahtokarkit. Suklaakuori sulaa täyteläiseksi kaakaoksi. Tämä on aivan ihana muistaminen ystävälle tai muutenkin kiva pieni herkku vaikkapa hiihtolomareissulle. Kaakaopommit löydät täältä.

Jos haluat antaa ystävällesi vapaat kädet valita herkkuja valikoimastamme, voit hankkia meiltä myös lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti voidaan lähettää digitaalisena suoraan ystäväsi sähköpostiin ja se käy verkkokaupassamme vuoden verran ostopäivästä. Puodeillamme käyviä lahjakortteja voit hankkia suoraan puodeiltamme.

Räätälöidyt suklaarasiat

Valmiiden vaihtoehtojen lisäksi meiltä voi valita myös kustomoituja suklaarasioita. Tämä onnistuu tietenkin puodeillamme tuttuun tapaan valitsemalla konvehteja irtovitriinistä, mutta tiesitkö, että voit koota räätälöityjä lahjarasioita myös verkkokauppamme konvehdeista?

Juhlakonvehtirasia 20 kpl omavalintaisilla suklaakonvehdeilla. Tilaa suklaat lahjaksi ja herkutteluun.

Pääset selaamaan erilaisia rasiavaihtoehtoja TÄSTÄ. Valitse ensin haluamasi rasiakoko omavalintaisista konvehdeista. Tämän jälkeen pääset valitsemaan rasiaan tulevat irtokonvehdit. Sivun reunassa on laskuri, joka pitää huolen, että valitset oikean määrän konvehteja. Konvehtien tuoteselosteen näet, kun viet hiiren kursorin konvehdin nimen vieressä näkyvän pienen i-kirjaimen päälle. Kun olet tehnyt valinnat, pääset lisäämään suklaarasian ostoskoriin.

Toivottavasti näistä ystävänpäivän lahjaideoista oli hyötyä! Jos haluat lukea lisää vinkkejä tilaamisesta lahjaksi, löydät aiemman postauksemme tästä: Tilaa suklaata lahjaksi! Sähköiset herkkulahjakortit ja räätälöidyt suklaarasiat nyt valikoimissamme!

Milloin sitten viimeistään kannattaa tehdä tilaukset verkkokaupastamme? Sen verran uskallamme luvata, että sunnuntaina 11.2.2024 mennessä tehdyt tilaukset saamme postin kuljetettavaksi seuraavana päivänä eli maanantaina 12.2. Eli käsittelyaikamme on nyt sangen nopea! 💪 Ihan viime tinkaan ei toki kannata tilauksia jättää, sillä emme uskalla postin puolesta luvata heidän toimitusnopeuttaan. Autamme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille asiakkaillemme! ❤️