Äitienpäivä lähenee – tilaa kaunis suklaarasia vaikka kotiinkuljetuksella

Lahjarasia äitienpäivä

Äitienpäivä lähestyy kovaa vauhtia, ja nyt on loistava aika miettiä sopivaa muistamista äidille, anopille, isoäidille tai omalle kumppanille… tai miksei vaikka itselleen? Tänä vuonna meillä Suklaapuodissa on aloitettu äitienpäivän valmistelu hyvissä ajoin ja olemme saaneet lisättyä verkkokauppaan ja puodeille monta kivaa tuotetta, jotka varmasti ilahduttavat äitienpäivänä. Esittelen tässä postauksessa 6 loistavaa lahjaideaa.

Milloin on hyvä aika tilata äitienpäivälahjat?

Tallipihan Suklaapuodin verkkokaupasta voit tilata äitienpäivälahjat suoraan lahjansaajalle. Tämä on loistava tapa ilahduttaa esimerkiksi toisella puolella Suomea asuvaa isoäitiä tai anoppia, jos et itse pääse fyysisesti paikan päälle. Voit päättää tilausvaiheessa, haluatko lahjan postituksen lähimpään Postin noutopisteeseen vai suoraan lahjansaajan kotiosoitteeseen. Voit tietenkin tilata lahjat itsellesi kotiin ja antaa lahjat itse paikan päällä, jos pääset äitienpäivänä vierailulle (ja näin pystyt kätevästi lisäämään samaan tilaukseen herkkuja myös itsellesi ;)).

konvehtirasia 36 kappaletta

Milloin sitten sinun kannattaa tehdä tilaus, jos haluat, että paketti saapuu suoraan lahjansaajalle vasta äitienpäiväviikolla? Normaali toimitusaikamme on noin 3 – 6 arkipäivää, mutta voimme lähettää tilauksesi myös myöhemminkin. Kirjoita silloin tieto tästä kassalla olevaan Lisätieto-kenttään. Voimme hyvin postittaa äitienpäivälahjat vasta äitienpäiväviikon alkupäivinä, jolloin lahjat ovat perillä sopivasti loppuviikosta, kun äitienpäivä on sunnuntaina.

Jos tilaat paketin suoraan lahjansaajalle, muista ilmoittaa tilausvaiheessa myös saajan puhelinnumero. Tällöin postin ilmoitus saapuu myös hänelle. Kannattaa myös vihjaista, että saajalle on tulossa paketti. Joskus on nimittäin käynyt niin, että paketti on jätetty noutamatta tai sitä ei ole otettu vastaan, kun saaja ei ole tilannut mitään eikä osannut odottaa saavansa suklaata lahjaksi.

Äitienpäivä tulossa – lahjaideoita äidille

Suklaarasiat

Suklaarasia on varmasti mieleinen ja helppo lahja, joka sopii liki jokaiselle. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu useita valmiita konvehtirasioita, joihin olemme valinneet suosituimpia suklaita. Lisäksi meiltä on saatavissa rasioita, joihin voit valita itse konvehdit. Alla näkyvään Riemu-konvehtirasiaan olemme koonneet kauniita, suosittuja ja näyttävän näköisiä suklaita. Rasiassa on runsaasti marjaisia makuja, puotiemme suosituin konvehti caramel-suola sekä upean näköinen kultainen Bayleys-konvehti.

Riemu-suklaarasia sisältää 16 suosittua konvehtia

Meiltä löytyy myös varsinainen Hyvää äitienpäivää -suklaarasia, jossa on 16 herkullista konvehtia. Rasian mukana tulee pieni käsinkirjoitettu minikortti, jonka olemme teettäneet kalligrafi Maire Haapimaalla. Tässä rasiassa on makuina muun muassa suklaamoussea, vadelma-mascarponea, creme bruleeta sekä mansikkasydänkuppikakkuja.

Hyvää äitienpäivää -suklaarasia on loistava lahjaidea äidille

Pieni muistaminen äitienpäiväksi

Suklaarasioiden lisäksi valikoimiimme kuuluu myös pienempiä suklaaherkkuja, jotka ilahduttavat varmasti lahjansaajaa. Meiltä löydät muun muassa minikonvehtirasian, jossa on päällä tyylikäs kalligrafin kirjaama Hyvää äitienpäivää -tarra. Rasian suklaat ovat creme brulee, caramel-pähkinä, nougat, mansikkasydän ja vadelma.

Äitienpäivä minirasia

Maitosuklaan ystävä taatusti ilahtuu muhkeasta pussista ”pursotettuja” sydänkransseja. Sydämiä pussissa on 18, joten tästä riittää herkuttelemista pidemmäksikin aikaa.

Sydänkranssi ilahduttaa äitiä

Loistava pieni muistaminen tai lisä toisen lahjan kylkeen ovat maitosuklaiset ruusut. Ruusuja on pussissa kuusi kappaletta, ja ne on valmistettu ilman pähkinää ja gluteenia (saattaa sisältää jäämiä). Tämä on hauska vaihtoehto oikealle kukkakimpulle.

Lopuksi vinkkaan vielä supersuosituista kaakaopommeista. Nämä tuotteet nousivat heti lanseeraamisen jälkeen yhdeksi suosituimmista pakatuista suklaatuotteista. Pommi laitetaan mukin pohjalle ja päälle kaadetaan kiehuvan kuumaa maitoa (maito saa olla oikeasti kuumaa). Kuuma maito tekee reiän suklaaseen ja pallon sisältä pulpahtaa vaahtokarkkeja ja pommi sulaa maitoon kaakaoksi. Nyt olemme saaneet myyntiin pallonmuotoisten pommien lisäksi sydämenmuotoisia kaakaopommeja. Makuina verkkokaupastamme löydät sydämenmuotoisia maitosuklaisia ja tummasuklaisia pommeja ja makehkoja pyöreitä blondeversioita.

Tilauksen kylkeen veloitukseton äitienpäiväkortti

Lopuksi haluan vinkata vielä mahdollisuudesta lisätä tilauksesi mukaan kauniin sinivuokkokortin, johon kirjoitamme saajalle haluamasi terveiset. Jos haluat kortin, lisää se tavalliseen tapaan ostoskoriisi. Kortti on veloitukseton, kun tilaat sen yhteydessä jotain muuta. Kortin kuvan on maalannut vesiväreillä puotimme toinen yrittäjä suklaasisko Ulla, ja kortit on painettu Vammaspainossa Sastamalassa.

Kaunis sinivuokkokortti, johon voimme kirjoittaa käsin haluamasi tervehdyksen

Kun olet siirtynyt kassalle ja täyttänyt omat tietosi laskutustietoihin ja täpännyt kohdan ”toimitus eri osoitteeseen (lahjaksi)”, pääset täyttämään saajan osoitetiedot ja kirjoittamaan viestin tilauksen vastaanottajalle. Kirjoita tähän haluamasi lyhyt tervehdysviesti, ja me kirjoitamme sen käsin korttiin.

Toivottavasti sait tästä postauksesta lahjavinkkejä äitienpäiväksi. Verkkokauppamme valikoimasta löytyy runsaasti myös muita herkkuja, kuten salmiakkeja, fudgeja, toffeita ja makeisia. Pääset selaamaan koko verkkokauppamme valikoimaa tästä.

Ja lopuksi me suklaapuotilaiset haluamme toivottaa ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!