Suklaarasia 36 kpl

Kaunis suklaarasia täynnä herkullisia, puotimme suosituimpia konvehteja. Tässä rasiassa on vaihtuva 36 suklaan valikoima. Siis paljon enemmän kuin kuvassa! Rasiassa on valko-, maito- ja tummasuklaisia konvehteja. Konvehdit on pakattu kauniiseen umpinaiseen rasiaan joka on suljettu tyylikkäällä nauhalla.

 

Lähetämme tilaukset 3–6 arkipäivässä.
Postipaketti 7,90€. Kotiinkuljetus 12,90€

44,90 
78,77  /kg

Varastossa

Tämä rasia sisältää seuraavat allergeenit: maito, pähkinä, manteli, kananmuna, gluteeni ja soija. Pakkauksen mukana tulee tuoteseloste.


Denna låda innehåller följande allergener: mjölk, nötter, mandel, ägg, gluten och soja. Varudeklaration ingår i paketet.

 
Päivitämme tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Kuva viitteellinen, konvehtivalikoima vaihtelee. Kutakin makua on kaksi kappaletta. Konvehtien parasta ennen päiväykseen on aina väh. 6 viikkoa. Rasian paino on noin 570 g. Tuotteiden valmistaja: Chocolatier ICKX (Belgia), Chocolatier Pralibel (Belgia) ja Nelleulla (Latvia).

*Rasian sisältöön ei valitettavasti voi vaikuttaa. Ethän tilaa tätä tuotetta, jos haluat valita konvehdit itse. Huomioithan ennen tilaamista, että erittäin huolellisesta pakkaamisesta huolimatta konvehdit voivat vioittua jonkin verran kuljetuksen aikana. Tälle emme valitettavasti voi mitään, mutta haluamme kertoa tämän etukäteen, ettei tule pettymyksiä.*

Paino 0,57 kg (kilogramma)