Suklaarasia 36 kpl (ballotini)

Kaunis suklaarasia täynnä herkullisia, puotimme suosituimpia konvehteja. Tässä rasiassa on vaihtuva 36 suklaan valikoima. Siis paljon enemmän kuin kuvassa! Rasiassa on valko-, maito- ja tummasuklaisia konvehteja. Konvehdit on pakattu kauniiseen ballotinirasiaan joka on suljettu satiininauhalla.

 

Lähetämme tilaukset 2–4 arkipäivässä.
Postipaketti 7,90€. Kotiinkuljetus 12,90€

41,60 
72,98  /kg

Varastossa

Tämä rasia sisältää seuraavat allergeenit: maito, pähkinä, manteli, kananmuna, gluteeni ja soija. Pakkauksen mukana tulee tuoteseloste.


Denna låda innehåller följande allergener: mjölk, nötter, mandel, ägg, gluten och soja. Varudeklaration ingår i paketet.

Kuva viitteellinen, konvehtivalikoima vaihtelee. Kutakin makua on kaksi kappaletta. Konvehtien parasta ennen päiväykseen on aina väh. 6 viikkoa. Rasian paino on noin 570 g. Tuotteiden valmistaja: Chocolatier ICKX (Belgia), Chocolatier Pralibel (Belgia) ja Nelleulla (Latvia).

* Huomioithan ennen tilaamista, että erittäin huolellisesta pakkaamisesta huolimatta konvehdit voivat vioittua jonkin verran kuljetuksen aikana. Tälle emme valitettavasti voi mitään, mutta haluamme kertoa tämän etukäteen, ettei tule pettymyksiä.*

Paino 0,57 kg (kilogramma)