Suklaarasia 26 kpl (ballotini)

Muhkea suklaarasia täynnä suosituimpia konvehtejamme! Tässä rasiassa on vaihtuva valikoima puotimme suosituimpia konvehteja 26 kappaletta. Siis paljon enemmän kuin kuvassa! Rasiassa on valko-, maito- ja tummasuklaisia konvehteja. Konvehdit on pakattu kauniiseen ballotinirasiaan joka on suljettu satiininauhalla.

Lähetämme tilaukset 2–4 arkipäivässä.
Postipaketti 7,90€. Kotiinkuljetus 12,90€

30,60 
76,50  /kg

Varastossa

Tämä rasia sisältää seuraavat allergeenit: maito, pähkinä, manteli, kananmuna, gluteeni ja soija. Pakkauksen mukana tulee tuoteseloste.


Denna låda innehåller följande allergener: mjölk, nötter, mandel, ägg, gluten och soja. Varudeklaration ingår i paketet.

 

Kuva viitteellinen, konvehtivalikoima vaihtelee. Kutakin makua on kaksi kappaletta. Konvehtien parasta ennen päiväykseen on aina väh. 8 viikkoa. Rasian paino on noin 400 g. Tuotteiden valmistaja: Chocolatier ICKX (Belgia), Chocolatier Pralibel (Belgia) ja Nelleulla (Latvia).

*Rasian sisältöön ei valitettavasti voi vaikuttaa. Ethän tilaa tätä tuotetta, jos haluat valita konvehdit itse. Huomioithan ennen tilaamista, että erittäin huolellisesta pakkaamisesta huolimatta konvehdit voivat vioittua jonkin verran kuljetuksen aikana. Tälle emme valitettavasti voi mitään, mutta haluamme kertoa tämän etukäteen, ettei tule pettymyksiä.*

 

Paino 0,4 kg (kilogramma)