Testaa La Praline passiontryffeli
Tämä erinomainen La Praline Passiontryffeli tuoksuu hedelmäiselle ja maistuu raikkaalle. Näiden kanssa on lähes mahdotonta rajoittaa herkuttelu vain ”yhteen pikkumaistiaiseen”! Suussasulava tryffeli on herkullisen makunsa lisäksi gluteeniton ja valmistettu ilman pähkinää.
Laita testiin kaikki Tallipihan Suklaapuodista löytyvät, toinen toistaan ihanammat tryffelimaut:
- merisuola
- kermatoffee
- kaakaopapurouhe
- appelsiini
- minttu
- mokka
- vadelma
- päärynä
- chili
- passion
Tryffelin pinnalla on kaakaojauhekuorutus. Rasiassa on 200 g, eli n. 20-22 tryffeliä. Muista säilyttää tryffelit kuivassa ja viileässä, tuote ei tykkää kuumasta auringosta. Valmistettu Ruotsissa. Valmistaja La Praline Scandinavia AB.
Kuinka tryffeleistä tuli Suklaapuodin suosituin tuote?
Tiesitkö, että Suklaapuodin Ulla ei olisi aluksi millään ottanut näitä tryffeleitä edes myyntiin? La Pralinen edustaja lähestyi messuilla useana vuonna Suklaapuodin toista omistajaa Ullaa ja yritti saada tätä maistamaan tryffeleitä. Yhtä sinnikkäästi Ulla kieltäytyi, sillä hän oli sitä mieltä, että hän ei tykännyt tryffelisuklaasta. Edustaja jatkoi maanittelua seuraavana vuonna ja Ulla jo vähän tuskastuneena päätti maistaa, jotta edustajan häiriköinti loppuisi. No, kuinkas kävikään. Ulla laittoi yhden tryffelin suuhunsa ja hänen silmänsä suurenivat. ”Mitä tämä on, tämähän on ihan taivaallista!”, Ulla sai sanottua. Eipä aikaakaan, kun Tallipihan Suklaapuoti alkoi tuoda maahan La Pralinen tryffeleitä, ja niistä tuli heti samana vuonna puodin myydyin pakattu tuote. Merisuola on mauista suosituin, mutta kaikki ovat niin hyviä, että voit valita melkein silmät kiinni minkä tahansa tryffelimaun.
Pieni perheyritys Ruotsista
La Praline on pieni perheyritys, joka valmistaa ranskalaistyylisiä suklaatryffeleitä Ruotsissa Boråsissa. Kaikki alkoi vuonna 2001, kun Katharina ja Jean-Claude avasivat pienen suklaakaupan Göteborgissa. Ensimmäiset kymmenen vuotta he myivät laatusuklaita eri eurooppalaisilta suklaavalmistajilta, mutta takaraivossa kyti koko ajan idea valmistaa omia kaakaojauheella päällystetty tryffeleitä.
Vei vuosikymmenen, kunnes pariskunnan haave toteutui. Vuonna 2011 he löysivät sopivat tilat tuotteiden valmistukseen ja oma tuotanto nytkähti käyntiin. Ei mennyt aikaakaan, kun suussasulavia suklaatryffeleitä myytiin läpi Ruotsin. Nopeasti heistä tuli Ruotsin johtava tryffelivalmistaja, jolla oli lukuisia erilaisia herkullisia tryffelimakuja.
Tällä hetkellä La Pralinen täydellisiä suklaatryffeleitä myydään monessa Euroopan maassa. Me täällä Suklaapuodissa olemme ylpeitä Suomen maahantuojia näille superherkuille.
Tutustu muihin La Pralinen makuihin täällä.